14 / 100

Bagaimana Hendak Menempah Makanan Secara Online

TEMPAH

Tempah makanan yang disenaraikan mengikut jumlah yang diingini. Kemudian masukkan maklumat diri seperti nama dan alamat serta nombor telefon untuk dihubungi oleh pasukan penghantar kami.

BAYAR

Buat bayaran tempahan anda menggunakan perbankan atas talian yang disediakan untuk anda.

TERIMA PENGHANTARAN

Pasukan penghantar makanan kami akan segera memproses tempahan anda dan akan menghantar makanan terus ke alamat kediaman anda.

SELAMAT DATANG KE ZARAZYACOOKS.

Nikmati Pelbagai Citarasa Makanan Yang Menyelerakan Hanya Untuk Anda. Makanan Yang Disediakan Dimasak Menggunakan Bahan Terpilih Serta Berkualiti.

×

No products in the cart.

TAWARAN ISTIMEWA

BUAT TEMPAHAN RM 200 KEATAS DAN NIKMATI PENGHANTARAN PERCUMA KE RUMAH ANDA.

Tentang ZaraZyaCooks

Kehebatan ZaraZya dalam bidang lakonan tidak perlu dipersoal. Namun, pada sisi lain, dia juga hebat dalam bidang masakan. Aktif berniaga makanan sebelum ini mendorong Zara meneruskan minat memasak itu pada sambutan Ramadhan kali ini. Seiring minat mendalam pada masakan, sekaligus mendorong Zara untuk menjalankan perniagaan perkhidmatan tempahan makanan kepada orang ramai. Mewujudkan perkhidmatan tempahan makanan dikenali ZaraZyaCooks, segala maklumat menu dan harga boleh diperoleh orang ramai di platform media sosial seperti Instagram dan Facebook termasuk laman web rasmi.


best essay writing service

0